Skip to main content

Personvernregler

Ikrafttredelsesdato: 2022-06-20

Oppdatert: 2022-06-20

Denne personvernerklæringen forklarer retningslinjene til Elverdi Norge AS om innsamlingen og bruk av informasjonen vi samler inn når du går inn på https://www.elverdi.no/ (“Tjenesten”). Denne personvernerklæringen beskriver din personvernrettigheter og hvordan du er beskyttet under personvernlovgivningen.

Ved å bruke tjenesten vår, samtykker du til innsamling og bruk av informasjonen din i samsvar med denne personvernerklæringen. Ikke gå inn på eller bruk tjenesten vår hvis du ikke samtykker til innsamlingen og bruk av informasjonen din som beskrevet i denne personvernerklæringen. Denne personvernerklæringen er opprettet med ved hjelp av CookieScript Generator for personvernregler.

Elverdi Norge AS er autorisert til å endre denne personvernerklæringen når som helst. Dette kan skje uten forvarsel.

Elverdi Norge AS vil legge ut den reviderte personvernerklæringen på https://www.elverdi.no/ nettsiden

Innsamling og bruk av din personlige informasjon

Informasjon vi samler inn

Når du bruker tjenesten vår, vil du bli bedt om å gi oss personlig informasjon som brukes til kontakte eller identifisere deg. https://www.elverdi.no/ samler inn følgende informasjon:

 • Bruksdata
 • E-post
 • Navn
 • Mobilnummer

Bruksdata inkluderer følgende:

 • IP-adressen (Internet Protocol) til datamaskiner som har tilgang til nettstedet
 • Nettsideforespørsler
 • Hvisende nettsider
 • Nettleser som brukes for å få tilgang til nettstedet
 • Tid og dato for tilgang

Hvordan vi samler inn informasjon

https://www.elverdi.no/ samler inn og mottar informasjon fra deg på følgende måte:

 • Når du fyller ut et registreringsskjema eller på annen måte sender inn din personlige informasjon.

Informasjonen din vil bli lagret i inntil 30 dager etter at den er den ikke lenger er nødvendig for å gi deg tjenestene. Informasjonen din kan bli oppbevart i lengre perioder for rapportering eller journalføring i samsvar med gjeldende lover. Informasjon som ikke identifiserer deg personlig kan lagres på ubestemt tid.

Hvordan vi bruker informasjonen din

https://www.elverdi.no/ kan bruke opplysningene dine til følgende formål:

 • Levere og vedlikeholde tjenesten vår, samt overvåke bruken av tjenesten.
 • For andre formål. Elverdi Norge AS vil bruke informasjonen din til dataanalyse for å identifisere bruk trender eller bestemme effektiviteten av markedsføringskampanjene våre når det er rimelig. Vi vil bruke informasjonen din for å evaluere og forbedre våre tjenester, produkter, tjenester og markedsføringstiltak.
 • Markedsførings- og salgsfremmende tiltak. Elverdi Norge AS vil bruke uspesifikk informasjon samlet inn fra deg for å forbedre vår markedsføringstiltak.
 • Målrettet annonsering. Dine personopplysninger vil bli brukt til å forbedre annonseringstiltak som er relevant for dine spesifikke interesser.
 • Innsamling av attester og tilbakemeldinger fra kunder. Hvis du deler en anbefaling eller anmeldelse om erfaring med å bruke tjenesten vår, vil den bli delt eller på annen måte brukt på nettstedet.
 • Administrere kundebestillinger. Din e-postadresse, telefonnummer, profiler på sosiale medier og annet brukerkontoinformasjon vil bli brukt for å administrere bestillinger som er lagt inn gjennom tjenesten vår.
 • Administrasjonsinformasjon. Dine personlige data vil bli brukt som en del av driften av vår administrasjonspraksis for nettstedet.

Hvordan vi deler informasjonen din

Elverdi Norge AS vil dele din informasjon, når det er aktuelt, i følgende situasjoner:

 • Med ditt samtykke. Elverdi Norge AS vil dele informasjonen din for ethvert formål med din eksplisitte samtykke.

Tredjepartsdeling

Informasjonen din kan bli avslørt av flere årsaker, inkludert:

 • Overholdelse av gjeldende lover, forskrifter eller rettskjennelser.
 • Å svare på påstander om at din bruk av tjenesten vår krenker tredjeparts rettigheter.
 • Håndheving av avtaler du inngår med oss, inkludert denne personvernerklæringen.

Informasjonskapsler

Informasjonskapsler er små tekstfiler som plasseres på datamaskinen din av nettstedersom du besøker. Nettsteder bruker informasjonskapsler for å hjelpe brukere med å navigere effektivt og utføre visse funksjoner. Informasjonskapsler som kreves for nettstedet for å fungere som det skal, er tillatt å settes uten din tillatelse. Alle andre informasjonskapsler trenger skal godkjennes før de kan settes i nettleseren.

 • Strengt nødvendige informasjonskapsler. Strengt nødvendige informasjonskapsler tillater kjernefunksjonalitet på nettstedet som f.eks. brukerinnlogging og kontoadministrasjon. Nettstedet kan ikke brukes riktig uten strengt nødvendige informasjonskapsler.
 • Ytelsesinformasjonskapsler. Ytelsesinformasjonskapsler brukes for å se hvordan besøkende bruker nettstedet, f.eks. analytiske informasjonskapsler. Disse informasjonskapslene kan ikke brukes til å identifisere en bestemt besøkende direkte.
 • Målrettingskapsler. Målrettingsinformasjonskapsler brukes til å identifisere besøkende mellom forskjellige nettsteder, f.eks. innholdspartnere, bannernettverk. Disse informasjonskapslene kan brukes av selskaper til å bygge en profil av besøkendes interesser eller vise relevante annonser på andre nettsteder.
 • Funksjonsinformasjonskapsler. Funksjonalitetskapsler brukes til å huske informasjon om besøkende på nettsted, f.eks. språk, tidssone, forbedret innhold.
 • Uklassifiserte informasjonskapsler. Uklassifiserte informasjonskapsler er informasjonskapsler som ikke tilhører noen annen kategori eller er i ferd med å kategorisere.

Sikkerhet

Din informasjonssikkerhet er viktig for oss. https://www.elverdi.no/ bruker en rekke sikkerhetstiltak for å forhindre misbruk, tap eller endring av informasjonen du har gitt oss. Men fordi vi ikke kan garantere sikkerheten til informasjonen du gir oss, må du få tilgang til tjenesten vår hos deg egen risiko.

Elverdi Norge AS er ikke ansvarlig for ytelsen til nettsider drives av tredjeparter eller din interaksjon med dem. Når du forlater denne nettsiden, anbefaler vi at du går gjennom personvernpraksis for andre nettsteder du samhandler med og bestemmer tilstrekkeligheten til disse praksisene.

Kontakt oss

For eventuelle spørsmål, vennligst kontakt oss via følgende metoder:

Cordel Norge avd. El-verdi

Adresse: H. Chr. Størmers gate 22 8300 Svolvær

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Nettsted: www.elverdi.no

Telefon: +47 900 66 363